Jdi na obsah Jdi na menu
 


Týden třetí

30. 6. 2007

Nejprve jsme si myslely, že již začneme přikrmovat, jak jsme se dočetly v moudrých knihách. Holky však tak rostou, že to zřejmě není třeba. Ale abychom s Romkou nic nepromeškaly, zkusily jsme ve čtvrtek dát mlíčko do mističky. První se toho chopila Ajša, což nás velice překvapilo. Vypadala taková nenáročná, spokojená, no a vida. Nemusely jsme ji ani nic učit. Nespapala toho sice moc, ale vypadala při tom velice důležitě. Druhé dvě holky miskou pohrdly.

V pátek už to zkusila i Anička, pak i Éliška. Ale moc tomu nedaly. Zřejmě Terezka má dost mlíčka, což je vidět i na váhových přírůstcích.

ObrazekV knize jsme se dočetly, že je dobré začít přikrmovat kašičkou. Tak v sobotu ráno jsme to zkusily. Ale než jsme uvařily kaši, holky se nám "napráskly" u mamky, což jsme zjistily až po té, co jsme u kaše sváděly boj. Tak nás napadlo je znovu zvážit. A bylo to jasné.

Do středy 27.6. stále holky jen jedly a spaly, teď už však to začíná být jinak. Sice ještě neumí stát na všech čtyřech, snahu ale mají. Jsou kouzelné, jak se potácejí, když se pokusí o něco jako chůzi. Hodně času však ještě tráví spaním, řekla bych, že skoro všechen. Jsou to naše milá a hodná štěstíčka.