Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kdo bude příští champion?

20. 11. 2007

ObrazekAnička – naše prvorozená – úžasný tvoreček. Měla ty nejlepší předpoklady. Co je její silnou stránkou, je vizáž. Srst. Fakt úžasná. Již po narození měla srst delší než její sestry. Škoda, že tak stonala. Je i odvážná, no uvidíme, jak to s ní bude dál. Měla velikou kýlu, museli jsme jí nechat operovat již hodně brzy, protože velikost branky byla značně nebezpečná. Po operaci Anička úplně rozkvetla. Má se neskutečně k světu, tak možná,……….. kdo ví?…………

                                     

  ObrazekAjša – druhorozená. Ta výstavu okusila první. Jelikož si na ni dělala zálusk dcera Romanka, chtěla vědět, jak bude na výstavu reagovat. Proto jsme ji přihlásily již v říjnu na klubovku. Nesla se jak pávice. Neuvěřitelné. Snad jí to předvádění dělalo i radost.  Tedy slečno, jak se zdá, máte předpoklady ke skvělé výstavní budoucnosti. (Viz foto z výstavy.)

                                                                                                   Eliška – narozená jako třetí. Jsou si s Ajšou hodně podobné. Je moc hezká, urostlá. Je trochu víc rezervovanější nežli Ajša, ale zase né tak jak její mamka. Chvilku jí to sice všechno trvá, ale není bojácná. A to je dobře. Začneme s přípravou na výstavy. ObrazekJen co se vrátíme z Prahy, kam jsme přihlásily znovu Ajšu. Je to přece jen v obrovské hale, tak teď Elišku a Aničku vezmeme pouze na aklimatizaci a pak …….. příště už bude také na seznamu účastníků Ashua Ellysen, naše Éliška, mazlíček z nejmilejších, přítulný a oddaný tvoreček.